JOACHIM FRANSSEN (VOORZITTER)

Als kind van 12 bouwde ik al een broedmachientje en haalde eende-, en kippeeieren bij de boer om ze uit te broeden. Op twintig meter voor ons huis stonden koeien in de wei en groeide ik op met kikkers en hagedissen. Een eerste hond kwam pas veel later. Voor 4 Rescue ben ik bestuursvoorzitter, secretaris en penningmeester. Daarnaast verzorg ik de back-office. Het is mijn doel om 4 Rescue uit te laten groeien tot een effectieve, slagvaardige organisatie waar het fijn werken is.
Contact: info@4rescue.nl


JACKY MERVEL (FOOD/NON-FOOD & TRANSPORT)

Fokker van Oudduitse herders In Dongen. Het fokken van honden is mijn passie waar ik mij al meer dan dertig jaar mee bezighoud. De laatste jaren ben ik mij ook meer met Charity bezig gaan houden. Door social media werd ik dagelijks geconfronteerd met de gruwelijkheden die in het buitenland (Spanje, Roemenië, Bulgarije etc.) plaatsvinden. De honden in nood lieten mij niet meer los en zo kwam ik in contact met diverse stichtingen. Op deze manier kon ik meer structuur geven aan mijn inzamelingsacties en het vervoer van hondenvoer, manden, dekens, oude medicijnen etc. naar shelters in o.a. Roemenië en Portugal. Per januari 2016 ben ik mede-bestuurder van Stichting 4 Rescue.
Contact: info@4rescue.nl


ILONKA (HONDENGEDRAGSDESKUNDIGE)

47 jaar en al mijn hele leven actief met honden. Mijn hart ligt bij de Oudduitse herder; een prachtig ras voor wat betreft uitstraling en karakter. Van mijn hobby heb ik jarenlang mijn beroep gemaakt door als geleider te werken. Nu houd ik mij bezig met opvang en training. Aan 4 Rescue heb ik mij verbonden omdat het zo nodig is! De honden hebben geen stem en daarom moeten wij dat stukje doen. Door mijn eigen stabiele roedel kan ik honden opvangen. Een angstige, bange hond krijgt hier het goede voorbeeld en wordt direct opgenomen in de roedel. Mijn eigen honden doen het meeste ‘werk’. IK werk met hen samen als een hond bij mij in opvang komt. Begeleiding van nieuwe baasjes is belangrijk. Wat heeft een adoptiehond nodig? Hoe bereik je dat? Het mooiste is om te zien hoe een hond zich ontwikkelt en vertrouwen krijgt in mens en dier. Iedere hond die je een beter leven kunt geven is er één.
Contact: ilonka@4rescue.nl